Paper Passion

Gepubliceerd op 19 oktober 2018 06:10

Deze dagen ben ik te vinden bij Paper Passion in tilburg. dit is een beurs speciaal voor papierliefhebbers. Hieronder zal ik af en toe een bericht plaatsen als update. om je op die manier op de hoogte te houden. Je kan me ook Live volgen via Instagram en af en toe via Facebook.  mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur me dan een bericht via het Contactfomulier.

 

Donderdag 18 oktober

De 1e dag van Paper Passion. En wat voor een dag. Ik heb ervaren hoe het is om als vlogger rond te lopen, mijn eigen papier gemaakt, bloemen geknutseld, een kerstboekje gemaakt, en gestempeld op theezakjes. Ook heb ik vele leuke mensen mogen ontmoeten en echt een hele mooie dag gehad.

Ik heb 2 mensen gesproken die mij een mooi verhaal vertelde over hun werk. de een was een illustrator van stichting tekenen voor kinderen (https://www.tekenenvoorkinderen.nl/) en de andere heeft een stempellijn ontworpen ter nagedachtenis aan haar zus( https://www.knutsel-tijd.nl/). Deze 2 wil ik sowieso in de nieuwe editie van You've got mail een plekje geven. 

Ook het Theezakjes stempelen laat ik terug komen in de nieuwe You've got mail. 

 

Vrijdag 19 oktober

Vandaag dag 2 van paper passion. Ik was vandaag medewerker van Happy Postcrossing. Een super leuke webshop voor ansichtkaartjes, washi tapes en veel meer. 
Ik heb vandaag met heel veel plezier meegeholpen bij hun stand. Veel mensen gesproken en ook veel kunnen vertellen over You've got mail. Ik heb nu al iedere keer dat er nieuwe likes en volgers komen op facebook en instagram dus dat is heel gaaf. 

Tevens heb ik nieuwe spullen voor de goodiebag. Dus meedoen met de actie voor een goodiebag kan nog steeds.

Morgen ben ik weer aanwezig en ook een groot deel van de dag bij de stand van Happy postcrossing, dus kom gerust langs.

 

Ook hebben we sinds gisteren 100 Volgers op instagram. Daar loopt nu ook een actie waarbij je kans maakt op een setje kaartjes en stickers. Dus als je ons nog niet volgt dan is dit je kans!

Zaterdag 20 oktober 

De laatste dag van paperpassion. Mensen zeiden vooraf dat dit ook de drukste dag zou zijn. Het was zeker druk maar ook heel gezellig. 

Ik heb genoten van de vele gesprekjes met mensen. Vele van jullie kwamen hoi zeggen en dat voelde heel goed. Het was een hele ervaring om mee te helpen bij een stand maar het is me ook zeer goed bevallen. 

Ook heb ik nog een mooi trabelers notebook gemaakt van leather paper. Ook dit was leuk om te doen.

Vandaag ga ik bijkomen en de spullen opruimen. Tevens ga ik beginnen aan mijn verslag.  Wat vonden jullie van de paper passion en wat is jullie mooiste aankoop?

De goodiebag krijg al goed vorm. Ook hiervoor komt vandaag t album online. Wil je nog meedoen met jouw mooiste creatie? Stuur hem dan vandaag nog snel in via de mail.

Liefs Laura Derks


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Karin huiberts
een jaar geleden

Super mooi en jaloersmakend verslag. Dank je wel. Met creatieve groet en mooi weer,
Karin Huiberts | @made_by_gekkekip