Kreadoe

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 20:23

Woensdag 31 oktober 

Het is eindelijk zover. Kreadoe begint vandaag. Van veel mensen heb ik hier goede verhalen over gehoord en ik heb er dan ook heel veel zin in.

Als ik aankom op t station weet ik meteen waar ik heen moet. Niet omdat ik me zo goed heb voorbereid, maar omdat ik een hele polonaise van vrouwen met tasjes zie. Ik volg de stoet en kom zo bij kreadoe.

Wat is het groot!! Ik kijk mn ogen uit. Vooraf had ik een plan opgesteld en ik ben vastberaden dat te volgen. Dus ga ik op zoek naar hal 7. Daar is het gelukkig nog een stuk rustiger dan dat het in hal 8 en 9 is. Ik loop naar achter en begin met wat stands. Er is veel te zien. Heel erg veel. En ik kan dan ook heel zeker een goed verslag schrijven over dit evenement.

Na enkele stands neem ik deel aan een workshop om even mn rust te pakken. En ik regel meteen dat ik op de blogger en vlogger spot terecht kan. Hier sta ik een uurtje om te vertellen over you've got mail en dan ga ik weer door met mn ronde.

De beurs is heel groot en redelijk divers. Ook zijn er leuke workshops en kan je er echt genieten van al het moois. Voor vandaag ben ik moe dus kijk vooral naar de foto's en filmpjes op facebook en instagram, dan krijg je al een indruk en vrijdag dan gaan we gewoon weer.

Liefs laura

 

Vrijdag 2 november 

Jaja ik ben een van die boodschappenkarretjes miepen op kreadoe. Omdat ik me hed voorbereid op staan op de bloggersspot(in tegenstelling tot woensdag) heb ik van mama haar karretje mogen lenen om zo mn spullen mee te nemen. Mijn rug is haar heel dankbaar.

In de ochtend maakte ik kennis met mn mede bloggers en bedachten we samen hoe we een goede presentatie konden geven. Na 12 uur liep ik rond over de beurs en volgde ik diverse workshops. Ook heb ik wat filmpjes en fotos gemaakt voor een nieuw filmpje op YouTube.

Samen met Marion van @acrealife besloot ik dat we de workshop bij de popup paintbar zouden boeken voor zaterdag. Kan ik mijn "fantastische" schilderkunsten laten zien.

Hier en daar hebben we samen nog wat materiaal verzameld en gesprekjes gevoerd. En toen weer terug naar huis. Het was een geslaagde dag.

Workshops en trein (on)geluk 

Mijn 3e dag kreadoe alweer. Vanmorgen stond de wprkshop dikke dames schilderen op t programma super tof om te doen! Goede uitleg en een geweldig leuk resultaat. Daarna heb ik bij de bloggersspot een filmpje op loop gezet en ben ik een andere workshop gaan doen.

Namelijk porselein stippen bij ge-stipt. Dit deed ik samen met 2 lezers van you've got mail. Het was heel leuk en gezellig maar voor mij is recht stippen dus echt niet mogelijk. Maar t resultaat is er niet minder om.

Nadien heb ik op de bloggersspot een demoplek ingericht en heb ik tot 15 uur demos gegeven om vervolgens zelf nog even rond te lopen.

Ik ben pas net weer thuis want mn trein liet de bovenleiding springen. 2 uur en 20 min hebben we stil gestaan tussen de weilanden. Het was even flink eng want de leiding sprong bij onze coupé maar t was ook heel gezellig daarna en ik heb op een gegeven moment heerlijk gekleurd.

Ik ben dus gesloopt en ijskoud maar t was een leuke dag.
Morgen weer.

De laatste dag.

De laatste beursdag van Kreadoe. Maar voor mij misschien wel de meest bijzondere. Het was er in ieder geval een die ik niet snel vergeet.

Om 9.15 wandelde ik de beurs op. Door mijn perskaart kon ik makkelijk doorlopen en zo kon ik alvast wat foto's maken. Het was heel raar zo binnen te lopen maar ergens ook wel fijn omdat ik even in rust kon genieten van de mooie creaties die overal als voorbeeld stonden.

Ik raakte aan de praat met 2 dames van het magisch draadje. Ik had hier wel kort iets over gelezen en ondanks dat ik iets met kinderen heb had ik het links laten liggen. Ik kan namelijk voor geen meter haken. Ze spraken me aan en vertelde me dat ik.op een andere manier vandaag van veel waarde kon zijn. Vandaag kwamen namelijk kinderen hun pruik ophalen en daarvan foto's hebben is heel waardevol. Ook kon ik zo meer bekendheid geven aan de organisatie en dan konden die weer meer mensen blij maken. Ik besloot tijdens de uitreikingen langs te komen.

De opening om 10 uur was zoals voorgaande dagen heel vrolijk. Dat liedje gaat de komende dagen niet meer uit m'n hoofd. Ik kon rustig rondlopen omdat het bezoek in hal 7 langzaam op gang kwam. Hier en daar een praatje met inmiddels al bekende standhouders en vooral genieten van de gezelligheid.

Ik maakte kennis met plotteren en kletste wat bij de stand van www.snail-mail.nl. Om 12 uur melde ik met bij passie bloom om te komen helpen maar er was last minute nog een ander meegekomen dus het was niet nodig. Voor nood liet ik m'n telefoonnummer achter en ging weer op pad.

Daarna was het tijd om naar het magisch draadje te gaan. IK heb aan iedereen toestemming gevraagd voor de foto's en af en toe een flinke kluif gehad aan het binnen houden van tranen. Het was heel mooi om te zien hoe deze 2 dames samen met al de vrijwillige hakers de kinderen zo blij konden maken. Ik vond het heel speciaal hierbij aanwezig te zijn.

Ik ben nadien nog even gaan praten met snailmail.nl en toen voor jullie, beste lezers, op pad gegaan. Ik heb bij verschillende stands kunnen regelen dat ik iets kreeg voor in een goodiebag en heb deze nu hier voor mij staan. hij is heel vol en leuk geworden. mocht je hem willen winnen kijk dan snel op facebook/instagram hoe je kans maakt op deze mooie en goedgevulde tas.
De winnaar maak ik morgen bekend.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.