Prijsvragen

Hieronder zie je de prijsvragen die nu lopen of al geweest zijn. Doe jij ook mee?

Belle en Boo winter kaartje (tot en met 30 november.)

Dit leuke kaartje is een van de kaartjes die vanaf nu te koop zijn bij https://happy-postcrossing.nl/nl/ .

Ik heb dit kaartje gekregen om vooraf te bekijken en heb besloten dat ik hem beschreven weg ga geven.  Wat moet je daarvoor doen?

Geef in een reactie hieronder aan waarom jij dit kaartje verdient. Ja je hoort het goed, je mag jezelf eens een keer een compliment geven. 
Uit alle reacties loot ik op 30 november een winnaar.
En mocht je nu nog meer van deze kaartjes willen voor je verzameling? Je vindt ze op https://happy-postcrossing.nl/nl/59-belle-boo-postkaarten.\

Reactie plaatsen

Reacties

Monica Groothedde
10 maanden geleden

Ik zou dit kaartje graag winnen omdat ik al een tijdje een stop heb op mijn kaartenhobby, na het overlijden van mijn geliefde kat Azraƫl, zijn ziekte en overlijden hebben mij in totaal ruim 1.500 euro gekost dus ik kan even niets kopen tot ik weer bij ben maar als ik niet meedoe met de spelletjes dan ontvang ik ook niets. Ik zou het leuk vinden als ik toch een kaartje zou ontvangen.

Simone Vaas
10 maanden geleden

Gewoon omdat ik af en toe zielig ben en altijd opkikker van leuke post

Wendy Jansen
een jaar geleden

Ik wil dit kaartje voor mijzelf winnen; omdat ik altijd de kleuterjufs help bij de kleuterbieb en met de kleuters spelletjes doe. Wanneer geen ouders zich vrij kunnen maken voor te helpen . Dit terwijl mijn kinderen al jaren van de lagere school af zinn.

Danielle
een jaar geleden

Dit jaar heb ik zo goed mijn best gedaan. Ik heb mijn collegas bijge s taan een poolse jongen nederlands geleerd voor zijn examen zodat hij nu naar een gewone roc school kan. Ik heb mijn vader en zijn vrouw heel erg geholpen tijdens het proces can alzheimer waar we nu door heen gaan en daar bij vergeet ik mezelf regelmatig.... dat is dan niet zo goed gegaan eigenlijk..... maar goed ik zou blij worden van Belle en Boo

You've got mail webzine
een jaar geleden

Gefeliciteerd jij hebt gewonnen!

Elly Siebers-Grit
een jaar geleden

Dit leuke kaartje voor mij zelf om mij op te vrolijken na een moeilijke periode.

Christine Knijf
een jaar geleden

Ik wil dit kaartje winnen om mezelf een keer te belonen voor alles wat ik doe.