Brief 1: Laura

Gepubliceerd op 29 september 2018 00:00

                        Best, september 2018

HoiHoi.

 

De zomer zit er bijna op. Vandaag is het een druilerige dag terwijl de temperatuur nog flink hoog is. De vakantie zit er alweer op en iedereen is weer aan het werk. Al merk ik weinig ervan want ik ben niet op vakantie gegaan. Ik heb mijn zomer thuis gezeten en genoten van mijn kittens. Momenteel is het wat rustiger. We hebben de meeste kittens denk  ik wel gehad. Eerst hadden we Shadow, Spidey en Sherlock. Daarna kwamen Misty en Mavis en als laatste Oliver en Romeo. Tussendoor zijn Ivy en Eva komen logeren maar dat was maar heel even. Het was bij ons in huis dus echt een flinke drukte af en toe.

Ik zit deze brief nu te typen tussen al mijn andere bezigheden voor het webzine door. Zojuist heb ik de regen DIY’s gemaakt en straks ga ik verder met de website. Maar er is nu geen internet dus dat is niet handig. Omdat ik dit niet voorzien had heb ik ook geen kaartjes bij dus val ik maar terug op de dingen uittypen die nodig zijn voor het webzine.  Ik ga zo verder aan het vervolgverhaal maar voor nu is het deze kettingbrief die aan de beurt is.

Komende zaterdag heb ik een minimeeting vanuit de facebookgroep LIEF. We gaan naar Amersfoort. Eerst gaan we lunchen en daarna gaan we even shoppen voor kaartjes. Ik heb er heel veel zin in al vind ik het wel lastig dat ik met de trein moet. De auto is voor mij nog niet te doen dus dan is de trein de enige optie. Echter vind ik dit nog redelijk eng, daarom is het nu best spannend. Ik ga vanmiddag bij de Primera even een kaartje halen en dan kan ik goedkoper met de trein. Mijn stapel zelfhoud-kaartjes gaat mee. Na het opruimen van mijn kamer had ik blijkbaar veel meer kaartjes dan ik dacht. Oeps! Ben jij ook zo kaartjes verslaafd?  Ik vind het wel grappig dat niet alle mensen snappen wat er nu zo leuk is aan kaartjes. Waar ik er helemaal van op kan fleuren, hebben zij echt zoiets van doe normaal joh. Ach ieder heeft zo z’n hobby.

Nu een kleine week later ben ik bezig met het bewerken van de folder. Ik vind dit best lastig want het is voor het eerst dat ik een folder maak. Maar ik ben wel al trots op het resultaat. Hopelijk kan ik hem vanavond met mijn vriend in photoshop bewerken zodat ik de kleuren nog beter uit kan laten komen. Dan kan hij daarna naar de drukker. Spannend!

Ik kijk uit naar de volgende brief. Spannend wat daaruit komt.

Veel liefs,

Laura derks

 

 

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.