Brief 2: Bianca

Gepubliceerd op 5 november 2018 08:52

Hoi

Bedankt voor je leuke brief. Ik word er helemaal vrolijk van. Wat onwijs grappig is, is dat jij schrijft dat de zomer voorbij is. Het is nu half oktober en wij lopen gewoon in shirtjes met korte mouwen. Mijn dochter heeft helemaal de zomer weer in haar bol, want die trekt rustig rokjes aan met blote benen. Zo ver wil ik niet gaan, maar eigenlijk kan het prima. Afgelopen week kwam het kwik gewoon boven de 25 graden. En dan is het gewoon oktober. Sommige delen van het land hebben herfstvakantie. Daarbij heb ik toch een beeld van met regenlaarzen naar het bos en onder een kleedje op de bank. Maar nee hoor langzaam krijgen we hier volgens mij een mediteraan klimaat. Ik denk dat ik daar wel aan kan wennen. 

Vanmiddag heb ik mijn Halloweensnail voor 1 van de postgroepen afgemaakt. Ik had op een Chinese app hele leuke washi besteld ergens begin september, maar dat is helaas nog steeds niet binnen. Zal je net zien, doe ik morgen de brief op de bus en vallen mijn washirolletjes hier binnen. Haha ach dan heb ik het vast voor volgend jaar. En ik wil eigenlijk mijn planner nog opleuken, dus het komt vast wel van pas! Maar wellicht spreek ik met iemand nog wel een halloweensnail af dus dan kan ik mijn ei nog lekker kwijt!

Ik ben helemaal dol op de happy planners van Mambi. Ik ben echt verliefd op mijn classic planner. Al sinds de middelbare school heb ik een agendatic. Eigenlijk wil ik elk halfjaar een nieuwe. En ik vond het vreselijk als iemand in mijn mooie nieuwe agenda had geschreven. Dan was ie in mijn ogen al verpest. Tijdens mijn volwassen jaren is het iets afgenomen, totdat ik dus kennis maakte met de happy planners. Maar wat vind ik het heerlijk om met gekleurde pennen en stickertjes mijn afspraken neer te zetten. Vroeger toch iets gemist denk ik wat ik nu begin in te halen. 

Zijn wij planner en kaartenfans niet gewoon allemaal een beetje gek? Ik stuur dus ook kaarten en iedere keer probeer ik dat wel wat af te bouwen en te minderen, totdat je weer hele leuke nieuwe kaarten zie, die je MOET hebben. Je snapt t al, mij lukt dat afbouwen niet hoor. En hoe leuk is het als je post hebt. Daar word ik in ieder geval erg blij van. Het is ook echt een teleurstelling iedere keer als mijn deurmat leeg blijft. Slecht he? Hoe vaak ontvang jij gemiddeld post per week? 

Nou ik ga weer even voor mijn gezin zorgen. Even de maagjes vullen en de sporttassen organiseren. En dan vanavond kruip ik weer lekker achter mijn knutselbureau om weer een creatieve snail te maken en kaarten te beschrijven. Eigenlijk is die hobby van ons gewoon heel hard werken! Tot schrijfs!

 

Groetjes Bianca

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.