Illeke.nl

Gepubliceerd op 5 september 2018 06:55

In You've got mail zomer 2018 staat een kleurplaat. Deze is getekend door Ihlja Verouden. Die naam op zich zegt sommige van jullie misschien nog niets, maar de kaartjes van Ihlja hebben jullie allemaal vast al wel eens gezien. Het zijn namelijk de Illeke kaartjes. Kaartjes met vrolijke kleuren en dieren erop. Tekenen is de grote passie van Ihlja en ze tekent al haar kaartjes met de hand.

Alle dieren die ze tekent zijn één grote dierenfamilie, het dierenkabinet. Ieder dier heeft zijn eigen naam die vaak met de hulp van volgers op facebook en Instagram tot stand komt. Zelf heeft Ihlja 2 katten (Spruitje en Rupsje). Op haar Instagram komen vaak de katten, haar ontwerpen en foto’s van haar studio voorbij. Deze studio ligt trouwens achter in de tuin. Rupsje ligt vaak in de stoel naast haar te spinnen en te kijken. Een en al gezelligheid dus.

 

Momenteel zijn er meer dan 140 kaarten te verkrijgen. Ze zijn leuk om te sturen, maar ook om op te hangen op een kinderkamer. Er is nog veel meer te verkrijgen: knuffels van de dieren (gemaakt door haar moeder), minikaartjes, posters, pins, stickers en kinderkleding.  

Neem snel een kijkje en geniet van al het moois in haar shop.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.