Postzegelsmetkorting.nl

Gepubliceerd op 10 september 2018 09:21

Kan je de webshop even kort voorstellen?
Via onze webshop www.postzegelsmetkorting.nl bieden we postzegels aan tegen een aantrekkelijk tarief van 10% korting ten opzichte van de frankeerwaarde.. We leveren frankering voor zowel brieven als pakketten voor verzending binnen Nederland of naar het buitenland. Kortom; 10% besparen op uw post via PostNL.


Wat is het idee achter PostzegelsMetKorting.nl?
De digitalisering werkt door op alle gebied; ook op de verzending van diverse poststukken. Toch zijn er nog steeds veel bedrijven en particulieren die hun post als drukwerk versturen. Wij proberen dit voor die mensen zo aantrekkelijk mogelijk te maken door postzegels met korting aan te bieden.


Postzegels hebben toch een vaste waarde? Hoe kunnen jullie ze dan zo goedkoop aanbieden?
Wij kopen complete verzamelingen postzegels terug van verzamelaars. Wij combineren de geldige europostzegels van voorgaande jaren tot het juiste actuele tarief en kunnen dus door de inkoop uit de 2e markt er een leuke korting op geven.

 

Wat onderscheidt PostzegelsMetKorting.nl van andere post webshops?
Wij bieden verzenden aan via PostNL maar dan met korting. Ook rekenen wij geen verzendkosten voor uw bestelling.

 

Wat is het meest verkochte product van PostzegelsMetKorting.nl?
De combinatiezegels van €1,40 worden het meest verkocht. Deze sets zijn met name populair onder postcrossers die hun kaarten versturen naar alle uithoeken van de wereld. Daarnaast wordt de nationale zegel 1 ook veel verkocht, evenals de combinatie van €0,83

 

Wat is jouw favoriet? Waarom juist dit product?
De kinderzegels zijn mijn favoriet. De afbeeldingen zijn vrolijk en kleurrijk en met regelmaat zijn het illustraties uit bekende kinderboeken.


Wat is de meest vreemde bestelling die je ooit gehad hebt?
Een vreemde bestelling van zegels komt weinig voor. Er is wel eens vreemde post door ons ontvangen. Een pakketje bevatte een gips afdruk van een gebit. Een van onze klanten had een pakket van ons hergebruikt om zijn post te versturen, maar omdat ons adres als retour adres op de doos vermeld stond, kwam het weer bij ons terecht. We keken best even vreemd op, maar hebben het uiteraard zo snel mogelijk naar de juiste ontvanger gestuurd.


Stuur je buiten de bestelling om zelf ook veel post? Waarom wel of niet?
Een kaartje als meelevend gebaar wordt door iedereen gewaardeerd. Ik probeer daar zo attent mogelijk in te zijn, maar eerlijk is eerlijk: het ontgaat me ook weleens.


De posttip van PostzegelsMetKorting.nl is?
Zorg voor voldoende voorraad zegels, en hou de tariefswijziging in de gaten die PostNL elk jaar doorvoert. De zegel 1 behoudt zijn waarde, dus het loont de moeite om die altijd op voorraad te hebben.


Wil je nog iets kwijt aan de lezers?
Breng uw familie, vrienden en bekenden op de hoogte van onze webshop en laat ze kennis maken met onze aantrekkelijke tarieven en grote variatie in zegels. Post versturen èn ontvangen wordt zo een feestje. 

http://www.postzegelsmetkorting.nl


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.