Over You've got mail

Mijn naam is Laura Derks. Ik ben 26 jaar en heb een beetje een postverslaving. Niet alleen post maar eigenlijk ook heel veel daar omheen. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, heb een bullet journal, art journal en heel veel knutselspullen. 

Aan het eind van vorig jaar zag ik op een facebookgroep een Engels document waarin iemand een mini magazine had gemaakt. Dit ging over post en sprak mij meteen aan. Ik wist dat er in Nederland heel veel mensen zijn die aan postcrossing doen en ook veel mensen die van snailmail houden. Daarom besloot ik om contact te zoeken met 3 groepen op facebook. Om samen te overleggen of zoiets in Nederland ook zou kunnen.

In het begin waren het vooral ideeën die nog niet concreet vormgegeven waren. Er was nog geen naam en ik had geen idee hoe ik dit aan moest gaan pakken. ik had legio onderwerpen in mijn hoofd die aan bod konden komen en ik wist in welk programma ik het webzine ging ontwerpen maar daar stopte het. 

Binnen de groepen bleek het webzine aansluiting te vinden en zo is in de lente van 2018 de eerste editie verschenen. 

Inmiddels weet ik dat een webzine veel werk is. Maar ook dat het voor mij heel goed voelt om dit te maken. Ik leer dingen: contact zoeken met bedrijven, opmaak, hoe je een website maakt en nog veel meer,  Ik kwam er achter dat er veel belangstelling is voor het webzine maar dat er nog niet zoveel input is.  
Toen de facebookgroep 100 volgers had bereikt vond ik dat het tijd werd voor een website. Vandaar dat ik nu met dit avontuur ben gaan stoeien.

Ik ga proberen om ieder seizoen een webzine uit te brengen. Dus volg ons en dan ben je als 1e op de hoogte. 

 

Veel Liefs.,

Laura